LegekædenSophie Lysholt Hansen

Bøger skrevet af Sophie Lysholt Hansen

2 produkter
2 produkter
FC Askerød – Den nye klub
FC Askerød – Den nye klubSophie Lysholt Hansen
129,95 DKK
Hardback
(1)
FC Askerød – Den nye klub
FC Askerød - en ny spiller på holdet
FC Askerød - en ny spiller på holdetSophie Lysholt Hansen
129,95 DKK
Hardback
(0)
FC Askerød - en ny spiller på holdet

Mere om Sophie Lysholt Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Sophie Lysholt Hansen. På listen nedenfor ser du Lysholt Hansens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FC Askerød – Den nye klub" i serien "FC Askerød" udgivet af Turbine - "FC Askerød - Kampen om mesterskabet" i serien "FC Askerød" udgivet af Turbine - "Pernille Harder " i serien "Jeg læser¤Sport" udgivet af Turbine - "FC Askerød - en ny spiller på holdet" i serien "FC Askerød" udgivet af Turbine

Sophie Lysholt Hansens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Sophie Lysholt Hansen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Lysholt Hansen kommer bare som hardback. Sophie Lysholt Hansen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: Turbine.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sophie Lysholt Hansens "FC Askerød – Den nye klub"

"FC Askerød – Den nye klub" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i serien "FC Askerød". Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sophie Lysholt Hansen "FC Askerød - Kampen om mesterskabet"

Det er muligt at købe Sophie Lysholt Hansens "FC Askerød - Kampen om mesterskabet" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "FC Askerød". Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sophie Lysholt Hansen