LegekædenSonja Kaiblinger

Bøger skrevet af Sonja Kaiblinger

Læs mere om Sonja Kaiblinger
1 produkter
1 produkter
Vincent flagrer ud på eventyr
Vincent flagrer ud på eventyrSonja Kaiblinger
359,95 DKK
Hardback
(0)
Vincent flagrer ud på eventyr

Mere om Sonja Kaiblinger

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af Sonja Kaiblinger. På listen nedenfor ser du Kaiblingers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Scary Harry - de døde længe leve" i serien "Scary Harry" udgivet af Turbine - "Scary Harry - ikke til at spøge med" i serien "Scary Harry" udgivet af Turbine

Mere om Sonja Kaiblingers bøger

Sonja Kaiblinger har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Kaiblinger fås blot som hardback. Kaiblingers bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Scary Harry - de døde længe leve" af Sonja Kaiblinger

"Scary Harry - de døde længe leve" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i Kaiblingers serie "Scary Harry". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Scary Harry - ikke til at spøge med" af Sonja Kaiblinger

Det er muligt at købe Sonja Kaiblingers "Scary Harry - ikke til at spøge med" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er med i Kaiblingers serie "Scary Harry". Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Kaiblinger