LegekædenSofia Rådström

Bøger skrevet af Sofia Rådström

Læs mere om Sofia Rådström
2 produkter
2 produkter
Vent lidt, Sille
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vent lidt, SilleSofia Rådström
314,46 DKK
Hardback
(0)
Vent lidt, Sille
Sille skal dele
Sille skal deleSofia Rådström
369,95 DKK
Hardback
(0)
Sille skal dele

Mere om Sofia Rådström

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Sofia Rådström. På listen nedenfor har du Rådströms nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sille skal dele" udgivet af Turbine - "Kom nu, Sille" udgivet af Turbine

Mere om Sofia Rådströms bøger

Du kan købe to bøger af Sofia Rådström her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Rådström som hardback. Bøgerne af Rådström er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sofia Rådströms "Sille skal dele"

Hos Bog & idé er "Sille skal dele" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Kom nu, Sille" af Sofia Rådström

"Kom nu, Sille" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Sofia Rådström