LegekædenSofia Nordin

Bøger skrevet af Sofia Nordin

Læs mere om Sofia Nordin
2 produkter
2 produkter
Mørk is
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mørk isSofia Nordin
257,26 DKK
Indbundet
(1)
Mørk is
Snestormen
BOEGERTILSTAERKPRIS
SnestormenSofia Nordin
224,06 DKK
Indbundet
(1)
Snestormen

Mere om Sofia Nordin

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Sofia Nordin. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nordin.
Bøgerne fra Sofia Nordin kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bedste venner for det meste" udgivet af Gads Børnebøger - "Mørk is" i serien "FiXLiX" udgivet af ABC Forlag - "Utanmyr" udgivet af SAGA Egmont - "Nästanhuset" udgivet af SAGA Egmont - "Alene hjemme" udgivet af Gads Børnebøger - "Nu sker det" udgivet af ABC Forlag - "Nu sker det" udgivet af ABC FORLAG - "Et sekund ad gangen" i serien "Hedvig-serien af Sofia Nordin" udgivet af ABC Forlag - "Mørk is" i serien "FiXLiX" udgivet af ABC Forlag - "Snestormen" i serien "FiXLiX" udgivet af ABC Forlag - "Mørk is" i serien "Fix lix" udgivet af ABC - "Snestormen" i serien "Fix lix" udgivet af ABC - "Løb alt hvad du kan" udgivet af ABC Forlag - "Hvis du kunne se mig nu" udgivet af ABC FORLAG - "Et sekund ad gangen" i serien "Hedvig-serien af Sofia Nordin" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Som om jeg var helt fantastisk" i serien "Dystopi-serien" udgivet af ABC - "Løb alt hvad du kan" i serien "Hedvig-serien" udgivet af ABC - "Et sekund ad gangen" i serien "Hedvig-serien af Sofia Nordin" udgivet af ABC FORLAG - "Et sekund ad gangen" i serien "Hedvig-serien af Sofia Nordin" udgivet af ABC FORLAG - "Som om jeg var helt fantastisk" i serien "Dystopi-serien" udgivet af ABC FORLAG - "Løb alt hvad du kan" i serien "Hedvig-serien" udgivet af ABC FORLAG

Bøger skrevet af Sofia Nordin

Der er 21 tilgængelige bøger af Sofia Nordin hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Sofia Nordin kommer i et udvalg af formater. Sofia Nordin bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sofia Nordins "Bedste venner for det meste"

Hos Bog & idé er "Bedste venner for det meste" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sofia Nordin "Mørk is"

"Mørk is" kan købes online som lydbog. Når du køber "Mørk is" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Nordins serie "FiXLiX". Det er ABC Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sofia Nordin