LegekædenSøren Håkansson

Bøger skrevet af Søren Håkansson

Læs mere om Søren Håkansson
2 produkter
2 produkter
Valhalla (2) - Thors brudefærd
TILBUD
Valhalla (2) - Thors brudefærdPeter Madsen
119,96 DKK149,95 DKK
Hæftet
(0)
Valhalla (2) - Thors brudefærd
Valhalla (3) - Odins væddemål
TILBUD
Valhalla (3) - Odins væddemålPeter Madsen
119,96 DKK149,95 DKK
Hæftet
(0)
Valhalla (3) - Odins væddemål

Mere om Søren Håkansson

Der er bare én bog af Søren Håkansson tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Mikkel, Mads mus og osten ". Det er Carlsen, der har publiceret den på dansk. "Mikkel, Mads mus og osten " er desuden tilknyttet serien "Pixi-julekalender".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Håkanssons "Mikkel, Mads mus og osten "

"Mikkel, Mads mus og osten " findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Pixi-julekalender". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Søren Håkansson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Håkansson