LegekædenSøren Dahl

Bøger skrevet af Søren Dahl

Læs mere om Søren Dahl
1 produkter
1 produkter
Multimarker Faber-Castell S Rød
Multimarker Faber-Castell s rødTina Kold Jensen
29,95 DKK
(0)
Multimarker Faber-Castell s rød

Mere om Søren Dahl

Der er forskellige bøger af Søren Dahl til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Dahl.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Søren Dahls bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Seeing is believing" udgivet af Kunsthal Brænderigården - "Helbredsrisici ved frisørarbejde " i serien "Forskning" udgivet af Arbejdsmiljøfondet - "Sundhed og livsstil" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Med fanden i hælene" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Med fanden i hælene" udgivet af Politikens Forlag - "Med fanden i hælene" udgivet af Politikens Forlag

Søren Dahls bøger

Søren Dahl har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Søren Dahl bøger i et udvalg af formater. Dahls bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Seeing is believing" af Søren Dahl

"Seeing is believing" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Kunsthal Brænderigården.

Søren Dahl "Helbredsrisici ved frisørarbejde "

"Helbredsrisici ved frisørarbejde " er tilgængelig som spiralryg. Dette er en også en skøn bog fra Dahl, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i Dahls serie "Forskning". Det er Arbejdsmiljøfondet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Dahl