LegekædenSøren Brostrøm

Bøger skrevet af Søren Brostrøm

1 produkter
1 produkter
Søren Brostrøm fortæller om knogler, organer og vores seje immunforsvar
Søren Brostrøm fortæller om knogler, organer og vores seje immunforsvarThomas Brunstrøm
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Søren Brostrøm fortæller om knogler, organer og vores seje immunforsvar

Mere om Søren Brostrøm

Der findes flere bøger skrevet af Søren Brostrøm online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Brostrøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Subjektivt & Objektivt" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "Praktisk gynækologi og obstetrik" udgivet af Mungsgaard Danmark - "Subjektivt & Objektivt" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger skrevet af Søren Brostrøm

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Søren Brostrøm hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Søren Brostrøm fås i forskellige formater. Bøgerne af Brostrøm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Brostrøms "Subjektivt & Objektivt"

"Subjektivt & Objektivt" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Gynækologi" af Søren Brostrøm

"Gynækologi" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Brostrøm