LegekædenSissel Horndal

Bøger skrevet af Sissel Horndal

1 produkter
1 produkter
Lilla
LillaSissel Horndal
249,95 DKK
Indbundet
(3)
Lilla

Mere om Sissel Horndal

Sissel Horndal har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Horndals bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lilla" udgivet af Vild Maskine - "Lilla" udgivet af Vild Maskine

Bøger skrevet af Sissel Horndal

Du kan bestille to bøger af Sissel Horndal her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Sissel Horndal bøger i et udvalg af formater. Horndals bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Vild Maskine.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lilla" af Sissel Horndal

"Lilla" kan købes som lydbog. Med Sissel Horndals "Lilla" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Sissel Horndal "Lilla"

"Lilla" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Vild Maskine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sissel Horndal