LegekædenSimon Adams

Bøger skrevet af Simon Adams

Læs mere om Simon Adams
1 produkter
1 produkter
50 Ting, du bør vide om Anden Verdenskrig
50 Ting, du bør vide om Anden VerdenskrigSimon Adams
129,95 DKK
Indbundet
50 Ting, du bør vide om Anden Verdenskrig

Mere om Simon Adams

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Simon Adams. På listen nedenfor har du de seneste af Adams' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Borge & forter" udgivet af Flachs - "Østfronten" udgivet af Flachs - "Titanic " i serien "Flachs fakta." udgivet af Flachs - "Besættelse og modstand" udgivet af Flachs - "Rusland" udgivet af Flachs - "Propaganda i krig og fred" udgivet af Forlaget Flachs - "50 Ting, du bør vide om Anden Verdenskrig" udgivet af Globe - "Det mest fantastiske atlas over den store, vide verden af de små genier" udgivet af Globe - "Kampvogne" udgivet af Flachs¤i samarbejde med Imperial War Museum - "Flyvemaskiner" udgivet af Flachs¤i samarbejde med Imperial War Museum - "Artilleri" udgivet af Flachs¤i samarbejde med Imperial War Museum - "Arkæologi detektiver" udgivet af CDR

Mere om Simon Adams' bøger

Simon Adams har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Simon Adams bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Adams inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Borge & forter" af Simon Adams

Det er muligt at købe Simon Adams' "Borge & forter" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

"Østfronten" af Simon Adams

"Østfronten" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Adams