LegekædenSilja Okking

Bøger skrevet af Silja Okking

Læs mere om Silja Okking
3 produkter
3 produkter
Jeg er Saga
BOEGER70SP
Jeg er SagaSilja Okking
70,00 DKK
Hardback
(4)
Jeg er Saga
Jeg er Manto
Jeg er MantoSilja Okking
199,95 DKK
Indbundet
(5)
Jeg er Manto
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stortTrine Bundsgaard
229,95 DKK
Indbundet
(2)
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort

Mere om Silja Okking

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Silja Okking. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Okking.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er Saga" udgivet af Politikens Forlag - "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" udgivet af CARLSEN - "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" udgivet af CARLSEN - "Håndbog for pigenørder" udgivet af Carlsen - "Håndbog for pigenørder" udgivet af Carlsen

Silja Okkings bøger

Silja Okking har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Silja Okking kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Okking er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Silja Okkings "Jeg er Saga"

Hos Bog & idé er "Jeg er Saga" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Silja Okking "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort"

"Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Silja Okking