LegekædenSigne Danielsen

Bøger skrevet af Signe Danielsen

Læs mere om Signe Danielsen
1 produkter
1 produkter
Gilgamesh
GilgameshSigne Danielsen
199,95 DKK
Hæftet
Gilgamesh

Mere om Signe Danielsen

Der er bare én bog af Signe Danielsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Håndbog i tidsrejser". Det er Eksistensen, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Signe Danielsens "Håndbog i tidsrejser"

Det er muligt at købe Signe Danielsens "Håndbog i tidsrejser" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Danielsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Danielsen