LegekædenSidsel Jøranlid

Bøger skrevet af Sidsel Jøranlid

Læs mere om Sidsel Jøranlid
1 produkter
1 produkter
Det spøger på fjeldet
Det spøger på fjeldetSidsel Jøranlid
379,95 DKK
Hardback
Det spøger på fjeldet

Mere om Sidsel Jøranlid

Der er en del bøger af Sidsel Jøranlid til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Jøranlid.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karla og tyven" udgivet af Turbine - "Karla og sommergaven" udgivet af Turbine - "Karla brudepige" udgivet af Turbine - "Karla overnatter" udgivet af Turbine

Sidsel Jøranlids bøger

Sidsel Jøranlid har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Jøranlid fås bare som hardback. Jøranlids bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Turbine.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Karla og tyven" af Sidsel Jøranlid

Hos Bog & idé er "Karla og tyven" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sidsel Jøranlid "Karla og sommergaven"

Det er muligt at købe Sidsel Jøranlids "Karla og sommergaven" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Sidsel Jøranlid