LegekædenSebastian Stanbury

Bøger skrevet af Sebastian Stanbury

Læs mere om Sebastian Stanbury
2 produkter
2 produkter
Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte
TILBUD
Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelteSebastian Stanbury
199,96 DKK249,95 DKK
Hardback
(0)
Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte
Kongen, dværgene og de andre Barca-stjerner
TILBUD
Kongen, dværgene og de andre Barca-stjernerSebastian Stanbury
199,96 DKK249,95 DKK
Hardback
(0)
Kongen, dværgene og de andre Barca-stjerner

Mere om Sebastian Stanbury

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Sebastian Stanbury. På listen nedenfor har du Stanburys nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmeland - sejren og sommeren der forandrede Danmark" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte" udgivet af Our Sporting Heritage - "Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte" udgivet af Our Sporting Heritage

Sebastian Stanburys bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Sebastian Stanbury hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Sebastian Stanbury kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Stanbury er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Drømmeland - sejren og sommeren der forandrede Danmark" af Sebastian Stanbury

Det er muligt at købe Sebastian Stanburys "Drømmeland - sejren og sommeren der forandrede Danmark" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte" af Sebastian Stanbury

"Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte" er til salg som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Loppen, Elefantkongen og de andre fodboldhelte" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Our Sporting Heritage, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Stanbury