LegekædenSean Taylor

Bøger skrevet af Sean Taylor

Læs mere om Sean Taylor
2 produkter
2 produkter
Når et monster bliver født
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når et monster bliver fødtSean Taylor
58,06 DKK
Indbundet
(0)
Når et monster bliver født
Jeg vil høre en uhyggelig historie!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg vil høre en uhyggelig historie!Sean Taylor
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Jeg vil høre en uhyggelig historie!

Mere om Sean Taylor

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger fra Sean Taylor. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Taylor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cool'ere end cool!" udgivet af Lamberth - "Den frygtelig farlige bjørn" udgivet af Forlaget Flachs - "En modig lille bjørn" udgivet af Turbine - "Kys krokodillen" udgivet af Turbine - "De kom fra planeten Zabalulu" udgivet af Forlaget Flachs - "Jeg vil høre en uhyggelig historie!" udgivet af Lamberth - "Tre to en - nu!" udgivet af Flachs - "Når et monster bliver født" udgivet af Angel Press

Sean Taylors bøger

Du kan bestille otte bøger af Sean Taylor her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Sean Taylor bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Taylor er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sean Taylors "Cool'ere end cool!"

Hos Bog & idé er "Cool'ere end cool!" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.

"Den frygtelig farlige bjørn" af Sean Taylor

Hos Bog & idé er "Den frygtelig farlige bjørn" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sean Taylor