LegekædenSarak Khan

Bøger skrevet af Sarak Khan

2 produkter
2 produkter
Hist og pist på rejsen - Find musen
Hist og pist på rejsen - Find musenSarah Khan
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Hist og pist på rejsen - Find musen
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumienSarah Khan
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien

Mere om Sarak Khan

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Sarak Khan. På listen nedenfor har du Khans nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hist og pist på rejsen - Find musen" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberth - "Hist og pist på byggepladsen - Find duen" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberth - "Hist og pist på nationalmuseet - Find mumien " i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberth - "Hist og pist i verden - Find sælen" i serien "Hist og pist" udgivet af Lamberth

Sarak Khans bøger

Sarak Khan har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Khan som indbundet. Bøgerne af Khan er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Lamberth.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hist og pist på rejsen - Find musen" af Sarak Khan

Det er muligt at købe Sarak Khans "Hist og pist på rejsen - Find musen" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Khans serie "Hist og pist". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.

Sarak Khan "Hist og pist på byggepladsen - Find duen"

Hos Bog & idé er "Hist og pist på byggepladsen - Find duen" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Hist og pist". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Sarak Khan