LegekædenSarah Dyer

Bøger skrevet af Sarah Dyer

Læs mere om Sarah Dyer
1 produkter
1 produkter
Min bog om farver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min bog om farverSarah Dyer
84,96 DKK
HARDBACK
(0)
Min bog om farver

Mere om Sarah Dyer

Der er en del bøger fra Sarah Dyer på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Dyers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min bog om modsætninger" udgivet af Turbine - "Min bog om farver" udgivet af Turbine

Sarah Dyers bøger

Der er to tilgængelige bøger af Sarah Dyer hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Dyers bøger fås bare som hardback. Bøgerne af Dyer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Turbine.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sarah Dyers "Min bog om modsætninger"

Hos Bog & idé er "Min bog om modsætninger" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Sarah Dyer "Min bog om farver"

Hos Bog & idé er "Min bog om farver" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Dyer