LegekædenSara Ohlsson

Bøger skrevet af Sara Ohlsson

Læs mere om Sara Ohlsson
4 produkter
4 produkter
Malle og kærligheden
Malle og kærlighedenSara Ohlsson
379,95 DKK
Hardback
(0)
Malle og kærligheden
Malle redder verden
Malle redder verdenSara Ohlsson
379,95 DKK
Hardback
(0)
Malle redder verden
Malle har en hemmelighed
Malle har en hemmelighedSara Ohlsson
379,95 DKK
Hardback
(0)
Malle har en hemmelighed
Verdens bedste Malle
Verdens bedste MalleSara Ohlsson
379,95 DKK
Hardback
(0)
Verdens bedste Malle

Mere om Sara Ohlsson

Der findes en del bøger fra Sara Ohlsson online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ohlsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grimme piger" udgivet af CARLSEN - "Malle og kærligheden" udgivet af Turbine - "Malle redder verden" udgivet af Turbine - "Verdens bedste Malle" udgivet af Turbine - "Normale mennesker står ikke i regnen og synger" udgivet af Turbine Forlaget - "Jeg er desværre død og kan ikke komme i skole i dag" udgivet af Turbine - "Hedt" udgivet af Turbine

Sara Ohlssons bøger

Der er syv tilgængelige bøger af Sara Ohlsson hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Ohlssons bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Ohlsson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grimme piger" af Sara Ohlsson

"Grimme piger" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.

Sara Ohlsson "Malle og kærligheden"

Hos Bog & idé er "Malle og kærligheden" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Ohlsson