LegekædenSara Hurst

Bøger skrevet af Sara Hurst

Læs mere om Sara Hurst
1 produkter
1 produkter
Skjult viden om dinosaurer - En skyggespilsbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skjult viden om dinosaurer - En skyggespilsbogSara Hurst
254,96 DKK
Indbundet
(0)
Skjult viden om dinosaurer - En skyggespilsbog

Mere om Sara Hurst

Sara Hurst har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Skjult viden om dinosaurer - En skyggespilsbog". Den er udgivet af Lamberth på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sara Hursts "Skjult viden om dinosaurer - En skyggespilsbog"

Hos Bog & idé er "Skjult viden om dinosaurer - En skyggespilsbog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberth.

Endnu en af Sara Hurst skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sara Hurst