LegekædenSandra Winther

Bøger skrevet af Sandra Winther

Læs mere om Sandra Winther
1 produkter
1 produkter
Bamses magiske hat
Bamses magiske hatSandra Winther
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Bamses magiske hat

Mere om Sandra Winther

Der er bare én bog af Sandra Winther tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Bamses magiske hat". Den er publiceret af Forlaget Lykke på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sandra Winthers "Bamses magiske hat"

Det er muligt at købe Sandra Winthers "Bamses magiske hat" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Forlaget Lykke, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sandra Winther fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sandra Winther