LegekædenRussell Ayto

Bøger skrevet af Russell Ayto

Læs mere om Russell Ayto
1 produkter
1 produkter
Vil du være min ven?
Vil du være min ven?Russell Ayto
369,95 DKK
Hardback
(0)
Vil du være min ven?

Mere om Russell Ayto

Der er blot én bog af Russell Ayto tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Vil du være min ven?". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Russell Aytos "Vil du være min ven?"

"Vil du være min ven?" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ayto, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Russell Ayto