LegekædenRussel Punter

Bøger skrevet af Russel Punter

Læs mere om Russel Punter
2 produkter
2 produkter
Første læsning: Kylle Rylle
KUN KLIK & HENT
BOEGERTILSTAERKPRIS
Første læsning: Kylle RylleRussel Punter
58,95 DKK
Indbundet
Første læsning: Kylle Rylle
Første læsning: Androkles og løven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Første læsning: Androkles og løvenPunter
158,95 DKK
Indbundet
Første læsning: Androkles og løven

Mere om Russel Punter

Hvis du søger en bog fra Russel Punter, har du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Punter.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Guldlok og de tre bjørne" i serien "Flachs - Første læsning" udgivet af Forlaget Flachs - "Tin-soldaten" i serien "Flachs - Første læsning" udgivet af Flachs - "FØRSTE LÆSNING: Androkles og løven " i serien "Flachs - Første læsning" udgivet af Forlaget Flachs - "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Gåsepigen" i serien "Flachs - Første læsning" udgivet af Flachs - "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Kylle Rylle" i serien "Flachs - Første læsning" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Russel Punter

Russel Punter har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Punters bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Punter er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Russel Punters "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Guldlok og de tre bjørne"

Hos Bog & idé er "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Guldlok og de tre bjørne" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Flachs - Første læsning". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Flachs.

"Tin-soldaten" af Russel Punter

Det er muligt at købe Russel Punters "Tin-soldaten" som ebog. Hvis du køber "Tin-soldaten" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Punters serie "Flachs - Første læsning". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Russel Punter