LegekædenRoy Thomas

Bøger skrevet af Roy Thomas

Læs mere om Roy Thomas
1 produkter
1 produkter
Den kosmiske handske efterspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kosmiske handske efterspilDann Thomas
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Den kosmiske handske efterspil

Mere om Roy Thomas

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Roy Thomas. På listen nedenfor ser du de nyeste af Thomas' bogudgivelser.
Bøgerne fra Roy Thomas findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den kosmiske handske efterspil" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "The Marvel Age of Comics 1961–1978" udgivet af Taschen

Bøger af Roy Thomas

Roy Thomas har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Thomas kommer bare som indbundet. Bøgerne af Thomas er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Roy Thomas' "Den kosmiske handske efterspil"

Det er muligt at købe Roy Thomas' "Den kosmiske handske efterspil" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fahrenheit.

"The Marvel Age of Comics 1961–1978" af Roy Thomas

Hos Bog & idé er "The Marvel Age of Comics 1961–1978" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Roy Thomas