LegekædenRosy

Bøger skrevet af Rosy

Læs mere om Rosy
2 produkter
2 produkter
Tim & Thomas: Villa uhygge
Tim & Thomas: Villa uhyggeVilla uhygge
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Tim & Thomas: Villa uhygge
Attila: Agent med bid i
BOEGERTILSTAERKPRIS
Attila: Agent med bid iRosy
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Attila: Agent med bid i

Mere om Rosy

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Rosy. På listen nedenfor har du -s nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Attila: Agent med bid i" udgivet af Forlaget Zoom - "Tim & Thomas 80 år" i serien "Tim & Thomas" udgivet af Forlaget Zoom - "Splint & Co.. 1954-1956" udgivet af Zoom

Bøger skrevet af Rosy

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Rosy hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra - som indbundet. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rosys "Attila: Agent med bid i"

Det er muligt at købe Rosys "Attila: Agent med bid i" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Zoom.

"Tim & Thomas 80 år" af Rosy

"Tim & Thomas 80 år" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Tim & Thomas". Det er Forlaget Zoom, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rosy