LegekædenRon Marz

Bøger skrevet af Ron Marz

Læs mere om Ron Marz
1 produkter
1 produkter
Den kosmiske handske efterspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kosmiske handske efterspilDann Thomas
254,96 DKK
Indbundet
(1)
Den kosmiske handske efterspil

Mere om Ron Marz

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Ron Marz. Det er "Den kosmiske handske efterspil". Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ron Marz' "Den kosmiske handske efterspil"

Det er muligt at købe Ron Marz' "Den kosmiske handske efterspil" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Marz, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ron Marz