LegekædenR.J. Palacio

Bøger skrevet af R.J. Palacio

Læs mere om R.J. Palacio
1 produkter
1 produkter
Wonder
TILBUD
WonderR.J. Palacio
199,96 DKK249,95 DKK
Paperback
(0)
Wonder

Mere om R.J. Palacio

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger af R.J. Palacio. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Palacios bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Wonder" udgivet af Forlaget Alvilda - "Wonder" udgivet af Alvilda - "Wonder" udgivet af Forlaget Alvilda

R.J. Palacios bøger

R.J. Palacio har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille R.J. Palacio bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Palacio er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Wonder" af R.J. Palacio

Hos Bog & idé er "Wonder" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Wonder" af R.J. Palacio med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Wonder" af R.J. Palacio

Det er muligt at købe R.J. Palacios "Wonder" som e-bog. Hvis du køber "Wonder" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
R.J. Palacio