LegekædenRikke Folkersen

Bøger skrevet af Rikke Folkersen

Læs mere om Rikke Folkersen
1 produkter
1 produkter
Jammerbugten
BOEGERTILSTAERKPRIS
JammerbugtenRikke Folkersen
174,26 DKK
Indbundet
(0)
Jammerbugten

Mere om Rikke Folkersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Rikke Folkersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Folkersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dyr i Afrika 2" i serien "Fokus" udgivet af Forlaget Meloni - "Dyr i Afrika 1" i serien "Fokus" udgivet af Forlaget Meloni - "Jammerbugten " i serien "Danmark rundt" udgivet af Forlaget Meloni

Mere om Rikke Folkersens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Rikke Folkersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Folkersens bøger fås i flere forskellige formater. Folkersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Meloni.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Folkersens "Dyr i Afrika 2"

Hos Bog & idé er "Dyr i Afrika 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Folkersens serie "Fokus". Det er Forlaget Meloni, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Rikke Folkersen "Dyr i Afrika 1"

Det er muligt at købe Rikke Folkersens "Dyr i Afrika 1" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Fokus". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Meloni.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Folkersen