LegekædenRiikka Jäntti

Bøger skrevet af Riikka Jäntti

3 produkter
3 produkter
Lille Mus siger nej
Lille Mus siger nejRiikka Jäntti
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lille Mus siger nej
Lille Mus holder jul
Lille Mus holder julRiikka Jäntti
129,95 DKK
Indbundet
(0)
Lille Mus holder jul
Lille Mus får besøg
Lille Mus får besøgRiikka Jäntti
99,95 DKK
Indbundet
(1)
Lille Mus får besøg

Mere om Riikka Jäntti

Riikka Jäntti har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Jänttis nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lille Mus siger NEJ!" i serien "Lille mus-bøgerne" udgivet af ABC Forlag - "Lille Mus holder jul" i serien "Lille mus-bøgerne" udgivet af ABC Forlag - "Lille Mus siger NEJ! " i serien "Lille Mus" udgivet af ABC Forlag - "Lille Mus får besøg" udgivet af ABC - "Lille Mus får besøg" udgivet af ABC - "Lille Mus siger nej" udgivet af ABC Forlag

Bøger skrevet af Riikka Jäntti

Riikka Jäntti har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Riikka Jäntti fås i flere forskellige formater. Jäntti har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lille Mus siger NEJ!" af Riikka Jäntti

"Lille Mus siger NEJ!" er tilgængelig online som ebog. "Lille Mus siger NEJ!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Jänttis serie "Lille mus-bøgerne". Det er ABC Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lille Mus holder jul" af Riikka Jäntti

Det er muligt at købe Riikka Jänttis "Lille Mus holder jul" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Lille mus-bøgerne". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Riikka Jäntti