LegekædenRené Birkholm

Bøger skrevet af René Birkholm

Læs mere om René Birkholm
2 produkter
2 produkter
Natteliv.
TILBUD
Natteliv.René Birkholm
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(0)
Natteliv.
Rugemødrene på Raktus
TILBUD
Rugemødrene på RaktusRené Birkholm
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(0)
Rugemødrene på Raktus

Mere om René Birkholm

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af René Birkholm. Det er "Rugemødrene på Raktus". Det er Azobe, der har udgivet den på dansk. "Rugemødrene på Raktus" er desuden en del af serien "Chili Gomobo".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

René Birkholms "Rugemødrene på Raktus"

Det er muligt at købe René Birkholms "Rugemødrene på Raktus" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Birkholms serie "Chili Gomobo". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Azobe.

Endnu en af René Birkholm skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
René Birkholm