LegekædenRasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen

Bøger skrevet af Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen

Læs mere om Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)
Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen
99,95 DKK
Hæftet
(1)
Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)

Mere om Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger af Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Jacobsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)" udgivet af Klim - "Sigurds Danmarkshistorie - aktivitetsbog" udgivet af Klim - "Sigurds Danmarkshistorie - lærervejledning" udgivet af Klim - "Sigurds Danmarkshistorie - elevbog" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen

Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Klim.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsens "Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)"

Hos Bog & idé er "Sigurds Danmarkshistorie - 42 aktiviteter, du selv kan lave (PB)" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen "Sigurds Danmarkshistorie - aktivitetsbog"

Hos Bog & idé er "Sigurds Danmarkshistorie - aktivitetsbog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Welling og Dennis Hornhave Jacobsen