LegekædenRasmus Julius

Bøger skrevet af Rasmus Julius

1 produkter
1 produkter
Stride strømme
Stride strømmeErik Damgaard
249,95 DKK
Hardback
(0)
Stride strømme

Mere om Rasmus Julius

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Rasmus Julius. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Julius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Økuller - nødopkald" i serien "Ø-kuller" udgivet af Zoom - "På dybt vand" i serien "På dybt vand" udgivet af Wisby & Wilkens - "Ø-kuller " i serien "Økuller" udgivet af Wisby & Wilkens - "På dybt vand" i serien "På dybt vand" udgivet af Wisby & Wilkens - "Ø-kuller" i serien "Økuller" udgivet af Wisby & Wilkens - "Den lille stygge om hunde" i serien "Den lille stygge om" udgivet af Mikro - "Ø-kuller" i serien "Økuller" udgivet af Wisby & Wilkens - "På dybt vand" i serien "På dybt vand" udgivet af Wisby & Wilkens - "På dybt vand" i serien "På dybt vand" udgivet af Wisby & Wilkens - "Ø-kuller" i serien "Økuller" udgivet af Wisby & Wilkens

Bøger skrevet af Rasmus Julius

Du kan købe ti bøger af Rasmus Julius her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Julius' bøger fås blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Julius publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rasmus Julius' "Økuller - nødopkald"

Det er muligt at købe Rasmus Julius' "Økuller - nødopkald" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Ø-kuller". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Zoom.

"På dybt vand" af Rasmus Julius

Hos Bog & idé er "På dybt vand" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Julius' serie "På dybt vand". Det er Wisby & Wilkens, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rasmus Julius