LegekædenRalf König

Bøger skrevet af Ralf König

Læs mere om Ralf König
1 produkter
1 produkter
Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke: Chokoladedrenge
Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke: ChokoladedrengeChokoladedrenge
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke: Chokoladedrenge

Mere om Ralf König

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Ralf König. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Königs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Djinn Djinn" i serien "Shabbars magi" udgivet af Fahrenheit - "Prototype" udgivet af Fahrenheit

Mere om Ralf Königs bøger

Du kan købe to bøger af Ralf König her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra König som indbundet. Bøgerne af König er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Fahrenheit.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Djinn Djinn" af Ralf König

"Djinn Djinn" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Shabbars magi". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Fahrenheit.

"Prototype" af Ralf König

"Prototype" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ralf König