LegekædenRakel Helmsdal

Bøger skrevet af Rakel Helmsdal

Læs mere om Rakel Helmsdal
0 produkter

Mere om Rakel Helmsdal

Der er forskellige bøger af Rakel Helmsdal til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Helmsdal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Monsterklammeri" udgivet af Forlaget Torgaard - "Hun som roede mod regnbuen" udgivet af Vild Maskine - "Monstre i mørket" udgivet af Vild Maskine - "Monsterpest" udgivet af Vild Maskine - "Store monstre græder ikke" udgivet af Vild Maskine - "Monsterbesøg" udgivet af Forlaget Torgard

Mere om Rakel Helmsdals bøger

Rakel Helmsdal har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Helmsdals bøger fås i et udvalg af formater. Helmsdals bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Monsterklammeri" af Rakel Helmsdal

"Monsterklammeri" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Torgaard.

"Hun som roede mod regnbuen" af Rakel Helmsdal

Hos Bog & idé er "Hun som roede mod regnbuen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vild Maskine.
Detaljer
Fulde navn:
Rakel Helmsdal