LegekædenPierre Christin

Bøger skrevet af Pierre Christin

Læs mere om Pierre Christin
5 produkter
5 produkter
Linda og Valentin: Retur til fremtiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Linda og Valentin: Retur til fremtidenPierre Christin og Jean-Claude Mézières
149,36 DKK
Indbundet
(4)
Linda og Valentin: Retur til fremtiden
Linda og Valentins galaktiske leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Linda og Valentins galaktiske leksikonP. Christin
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Linda og Valentins galaktiske leksikon
Linda og Valentin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Linda og ValentinP. Christin
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Linda og Valentin
Linda og Valentin: Der hvor historier bliver født
BOEGERTILSTAERKPRIS
Linda og Valentin: Der hvor historier bliver fødtDer hvor historier bliver født
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Linda og Valentin: Der hvor historier bliver født
Linda og Valentin: Erindringer fra fremtiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Linda og Valentin: Erindringer fra fremtidenP. Christin
141,06 DKK
Indbundet
(0)
Linda og Valentin: Erindringer fra fremtiden

Mere om Pierre Christin

Pierre Christin har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Christin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orwell" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Linda og Valentin: Retur til fremtiden" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Jagten" udgivet af Carlsen Comics - "Linda og Valentin 21: Tidsåbneren" udgivet af Cobolt - "Ekstraordinære rejser i tid og rum – Et hyldestalbum med LINDA OG VALENTIN af danske og internationale tegneserieskabere" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentin – VALERIAN: De tusinde planeters imperium" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentin – VALERIAN: Skyggernes ambassadør" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Lininil er forsvundet" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentin" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentin: Erindringer fra fremtiden" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins samlede eventyr 7: Rejser i tid og rum" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins galaktiske leksikon" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins samlede eventyr 6: Rejser i tid og rum" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins samlede eventyr 4: Rejser i tid og rum" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins samlede eventyr 5: Rejser i tid og rum" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins samlede eventyr 2: Rejser i tid og rum" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins samlede eventyr 3: Rejser i tid og rum" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins samlede eventyr 1: Rejser i tid og rum" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt

Mere om Pierre Christins bøger

Du kan finde 18 bøger af Pierre Christin her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Pierre Christin bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Christin opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pierre Christins "Orwell"

"Orwell" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Pierre Christin "Linda og Valentin: Retur til fremtiden"

"Linda og Valentin: Retur til fremtiden" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Christins serie "Linda og Valentins samlede eventyr". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
Pierre Christin