LegekædenPia Olsen og Karla Elena Olsen

Bøger skrevet af Pia Olsen og Karla Elena Olsen

Læs mere om Pia Olsen og Karla Elena Olsen
4 produkter
4 produkter
Karla leger
TILBUD
Karla legerPia Olsen og Karla Elena Olsen
135,96 DKK169,95 DKK
Indbundet
(0)
Karla leger
Karla ønsker sig en far
TILBUD
Karla ønsker sig en farPia Olsen og Karla Elena Olsen
135,96 DKK169,95 DKK
Indbundet
(0)
Karla ønsker sig en far
Hvor er Karlas far?
TILBUD
Hvor er Karlas far?Pia Olsen og Karla Elena Olsen
111,96 DKK139,95 DKK
Indbundet
(1)
Hvor er Karlas far?
Karla har en strømpetyv i familien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karla har en strømpetyv i familienPia Olsen og Karla Elena Olsen
190,86 DKK
Indbundet
(0)
Karla har en strømpetyv i familien

Mere om Pia Olsen og Karla Elena Olsen

Pia Olsen og Karla Elena Olsen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karla har en strømpetyv i familien" udgivet af Spræl - "Karla leger "mor og børn"" udgivet af Spræl - "Karla ønsker sig en far " i serien "Karla-bøgerne" udgivet af Spræl - "Hvor er Karlas far?" udgivet af Spræl - "Hvor er Karlas far?" udgivet af Siesta - "Karla leger "mor og børn"" udgivet af Citat - "Karla ønsker sig en far" i serien "Karla-bøgerne" udgivet af Citat

Bøger skrevet af Pia Olsen og Karla Elena Olsen

Pia Olsen og Karla Elena Olsen har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Olsens bøger som indbundet. Olsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Karla har en strømpetyv i familien" af Pia Olsen og Karla Elena Olsen

Det er muligt at købe Pia Olsen og Karla Elena Olsens "Karla har en strømpetyv i familien" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Spræl, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Pia Olsen og Karla Elena Olsen "Karla leger "mor og børn""

"Karla leger "mor og børn"" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Spræl.
Detaljer
Fulde navn:
Pia Olsen og Karla Elena Olsen