LegekædenPhyllis Reynolds Naylor

Bøger skrevet af Phyllis Reynolds Naylor

Læs mere om Phyllis Reynolds Naylor
2 produkter
2 produkter
Heksens søster
Heksens søsterPhyllis Reynolds Naylor
199,95 DKK
Indbundet
(4)
Heksens søster
Heksens kat
Heksens katPhyllis Reynolds Naylor
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Heksens kat

Mere om Phyllis Reynolds Naylor

Der er en del bøger af Phyllis Reynolds Naylor tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Naylor.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heksens søster" i serien "Hekse-sagaen" udgivet af Høst og Søn - "Angstens ansigt" udgivet af Forum - "Heksens øje" udgivet af Forum - "Heksens urter" udgivet af Forum - "Heksens søster" udgivet af Gyldendal Bogklubber

Bøger af Phyllis Reynolds Naylor

Du kan bestille fem bøger af Phyllis Reynolds Naylor her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Naylors bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Naylor er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Phyllis Reynolds Naylors "Heksens søster"

"Heksens søster" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Hekse-sagaen". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Høst og Søn.

"Angstens ansigt" af Phyllis Reynolds Naylor

"Angstens ansigt" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forum.
Detaljer
Fulde navn:
Phyllis Reynolds Naylor