LegekædenPetra Klose

Bøger skrevet af Petra Klose

Læs mere om Petra Klose
1 produkter
1 produkter
Verdensmål 2030
Verdensmål 2030Petra Klose
39,95 DKK
Paperback
Verdensmål 2030

Mere om Petra Klose

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Petra Klose. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Klose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verdensmål 2030" udgivet af Forlaget Bolden - "Verdensmål 2030" udgivet af Forlaget Bolden - "Fortæl mig om lufthavnen " i serien "Læselarven" udgivet af Forlaget Bolden

Bøger af Petra Klose

Petra Klose har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Petra Klose fås i udvalgte formater. Klose har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Petra Kloses "Verdensmål 2030"

Hos Bog & idé er "Verdensmål 2030" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Bolden, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Verdensmål 2030" af Petra Klose

"Verdensmål 2030" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Bolden.
Detaljer
Fulde navn:
Petra Klose