LegekædenPernilleE

Bøger skrevet af PernilleE

Læs mere om PernilleE
1 produkter
1 produkter
Lise Nørgaard
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lise NørgaardPernilleE
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Lise Nørgaard

Mere om PernilleE

PernilleE har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Lise Nørgaard". Den er publiceret af Grønningen 1 på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lise Nørgaard" af PernilleE

"Lise Nørgaard" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af PernilleE skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
PernilleE