LegekædenPernille Sloth Lindhardt

Bøger skrevet af Pernille Sloth Lindhardt

4 produkter
4 produkter
Talent 2: En ny start (Magnolia-serien)
Talent 2: En ny start (Magnolia-serien)Pernille Sloth Lindhardt
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Talent 2: En ny start (Magnolia-serien)
Talent 1: Det svære valg (Magnolia-serien)
Talent 1: Det svære valg (Magnolia-serien)Pernille Sloth Lindhardt
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Talent 1: Det svære valg (Magnolia-serien)
Kærester (Mille-bog 2)
Kærester (Mille-bog 2)Pernille Sloth Lindhardt
175,96 DKK
Indbundet
(0)
Kærester (Mille-bog 2)
Skolefesten (Mille-bog 1)
Skolefesten (Mille-bog 1)Pernille Sloth Lindhardt
175,96 DKK
Indbundet
(0)
Skolefesten (Mille-bog 1)

Mere om Pernille Sloth Lindhardt

Hvis du mangler en bog skrevet af Pernille Sloth Lindhardt, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Lindhardts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Talent 2: En ny start (Magnolia-serien)" udgivet af Forlaget Alvilda - "Skolefesten (Mille-bog 1)" i serien "Mille-bog" udgivet af Alvilda - "Talent 1: Det svære valg (Magnolia-serien) " i serien "Talent" udgivet af Alvilda - "Talent 1: Det svære valg (Magnolia-serien)" i serien "Talent" udgivet af Forlaget Alvilda - "Talent 1: Det svære valg (Magnolia-serien)" udgivet af Forlaget Alvilda - "Skolefesten (Mille-bog 1)" i serien "Mille-bog" udgivet af Forlaget Alvilda - "Kærester (Mille-bog 2)" i serien "Mille-bog" udgivet af Forlaget Alvilda - "Kærester (Mille-bog 2)" i serien "Mille-bog" udgivet af Forlaget Alvilda - "Kærester" i serien "Mille-bog 2" udgivet af Alvilda - "Skolefesten" udgivet af Alvilda - "Skolefesten" udgivet af Rydendahl Forlag

Mere om Pernille Sloth Lindhardts bøger

Pernille Sloth Lindhardt har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Pernille Sloth Lindhardt bøger i flere forskellige formater. Lindhardt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Talent 2: En ny start (Magnolia-serien)" af Pernille Sloth Lindhardt

"Talent 2: En ny start (Magnolia-serien)" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Alvilda.

Pernille Sloth Lindhardt "Skolefesten (Mille-bog 1)"

Det er muligt at købe Pernille Sloth Lindhardts "Skolefesten (Mille-bog 1)" som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Skolefesten (Mille-bog 1)" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Mille-bog". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Sloth Lindhardt