LegekædenPernille Pind

Bøger skrevet af Pernille Pind

Læs mere om Pernille Pind
3 produkter
3 produkter
Antal
BOEGERTILSTAERKPRIS
AntalPernille Pind
108,95 DKK
Hardback
(3)
Antal
Tal og fingre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tal og fingrePernille Pind
108,95 DKK
Hardback
(3)
Tal og fingre
Antal og ting
BOEGERTILSTAERKPRIS
Antal og tingPernille Pind
108,95 DKK
Hardback
(3)
Antal og ting

Mere om Pernille Pind

Hvis du søger en bog fra Pernille Pind, ser du et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Pinds nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematik for Alle " udgivet af Forlaget Pind & Bjerre - "Matematik for alle" udgivet af Pind og Bjerre - "Tal og fingre " i serien "Matematik før skolen" udgivet af Forlaget Pind & Bjerre - "Antal og ting" i serien "Matematik før skolen" udgivet af Forlaget Pind & Bjerre - "Antal" i serien "Matematik før skolen" udgivet af Forlaget Pind & Bjerre - "Åben og undersøgende matematik" udgivet af Forlaget Pind & Bjerre - "Åben og undersøgende matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Modellering og estimering" udgivet af Pind og Bjerre - "Modellering og estimering" udgivet af Pind og Bjerre - "Matematik for 0- til 3-årige" udgivet af Pind og Bjerre - "Gode grublere" udgivet af Pind og Bjerre - "Læs selv om korttricks" udgivet af Forlaget Pind og Bjerre - "Læs selv om labyrinter" udgivet af Mañana - "RoS - den lille tabel" udgivet af Pind og Bjerre - "Åben og undersøgende matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "RoS/Træning Plus 2" udgivet af Pind og Bjerre - "RoS/Træning Plus 1" udgivet af Pind og Bjerre - "Tegn stjerner" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Læs selv om uendelighed" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Læs selv om landkort" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Læs selv om logik" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind & Bjerre - "Læs selv om mål" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Læs selv om korttricks" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Læs selv om labyrinter" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Gode grublere og sikre strategier" udgivet af Pind og Bjerre - "De syv broer" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Tankelæseren" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Plat og krone" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Halvfjerds - derfor!" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Gode grublere" udgivet af Pind og Bjerre - "RoS - knæk regnekoden" udgivet af Pind & Bjerre - "Når VI er et tal" i serien "Læs selv matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "Matematik for alle" udgivet af Forlaget Pind & Bjerre - "Antal & ting" i serien "Matematik før skolen" udgivet af Pind og Bjerre - "Tal & fingre" i serien "Matematik før skolen" udgivet af Pind og Bjerre - "Antal" i serien "Matematik før skolen" udgivet af Pind og Bjerre - "Åben og undersøgende matematik" udgivet af Pind og Bjerre - "RoS - kuffert" udgivet af Pind og Bjerre - "Du kan regne med dit barn" udgivet af Pind og Bjerre - "Gode grublere og sikre strategier" udgivet af Pind og Bjerre
Og flere udgivelser fra Pernille Pind som også kan skaffes her hos Bog & idé.

Pernille Pinds bøger

Der kan skaffes mange udgivelser fra Pind her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Pinds bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Pind publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Matematik for Alle " af Pernille Pind

"Matematik for Alle " kan købes som ebog. "Matematik for Alle " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pind & Bjerre.

Pernille Pind "Matematik for alle"

Hos Bog & idé er "Matematik for alle" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pind og Bjerre.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Pind