LegekædenPernille Holm Kofod

Bøger skrevet af Pernille Holm Kofod

Læs mere om Pernille Holm Kofod
4 produkter
4 produkter
Klaverleg bind 1 - for børn, forældre og bedsteforældre (grøn)
TILBUD
Klaverleg bind 1 - for børn, forældre og bedsteforældre (grøn)Pernille Holm Kofod
263,96 DKK329,95 DKK
Hardback
(1)
Klaverleg bind 1 - for børn, forældre og bedsteforældre (grøn)
Klaverleg bind 2 - for to hænder (blå)
TILBUD
Klaverleg bind 2 - for to hænder (blå)Pernille Holm Kofod
263,96 DKK329,95 DKK
Hardback
(0)
Klaverleg bind 2 - for to hænder (blå)
Klaverleg til jul og januar
TILBUD
Klaverleg til jul og januarPernille Holm Kofod
263,96 DKK329,95 DKK
Hardback
(0)
Klaverleg til jul og januar
Klaverleg bind 3 - fra ikoner til noder (gul)
TILBUD
Klaverleg bind 3 - fra ikoner til noder (gul)Pernille Holm Kofod
263,96 DKK329,95 DKK
Hardback
(0)
Klaverleg bind 3 - fra ikoner til noder (gul)

Mere om Pernille Holm Kofod

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Pernille Holm Kofod. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kofods bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Pernille Holm Kofods bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klaverleg bind 1 - for børn, forældre og bedsteforældre (grøn)" udgivet af Edition Doremi ApS - "Klaverleg til jul og januar" udgivet af Edition Doremi ApS - "Klaverleg bind 2 - for to hænder (blå)" udgivet af Edition Doremi ApS - "Pianolek" i serien "Pianolek" udgivet af Edition Doremi - "Klaverleg bind 1 - for børn, forældre og bedsteforældre (grøn)" i serien "Klaverleg" udgivet af Edition Doremi ApS - "Klaverleg" i serien "Klaverleg" udgivet af Edition Doremi - "Klaverleg bind 3 - fra ikoner til noder (gul)" i serien "Klaverleg" udgivet af Edition Doremi ApS - "Klaverleg til jul og januar (rød)" udgivet af Edition Doremi - "Klaverleg" i serien "Klaverleg" udgivet af Edition Doremi - "Klaverleg for to hænder (blå)" udgivet af Edition Doremi

Bøger skrevet af Pernille Holm Kofod

Pernille Holm Kofod har ti bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Kofod fås blot som hardback. Pernille Holm Kofod bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klaverleg bind 1 - for børn, forældre og bedsteforældre (grøn)" af Pernille Holm Kofod

Hos Bog & idé er "Klaverleg bind 1 - for børn, forældre og bedsteforældre (grøn)" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Edition Doremi ApS, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Klaverleg til jul og januar" af Pernille Holm Kofod

Det er muligt at købe Pernille Holm Kofods "Klaverleg til jul og januar" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Edition Doremi ApS.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Holm Kofod