LegekædenPernille Carstens

Bøger skrevet af Pernille Carstens

Læs mere om Pernille Carstens
2 produkter
2 produkter
Gilgamesh
BOEGERTILSTAERKPRIS
GilgameshSussi Bech og Pernille Carstens
168,95 DKK
Indbundet
Gilgamesh
Kong Keret fra Ugarit
Kong Keret fra UgaritPernille Carstens
159,95 DKK
Hardback
Kong Keret fra Ugarit

Mere om Pernille Carstens

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Pernille Carstens. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Carstens.
Bøgerne fra Pernille Carstens findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Telipinu og vreden" udgivet af forlaget Orbis - "Veje og kultur" udgivet af Forlaget Orbis - "Gilgamesh " i serien "Kulturarvsfortælling" udgivet af Forlaget Orbis - "En anden reformation" udgivet af Orbis - "Kong Keret fra Ugarit" i serien "Kulturarvsfortælling" udgivet af Orbis - "Orienteringspunkter" udgivet af mellemgaard - "Eyes on Syria" i serien "Proceedings of the Danish Institute in Damascus" udgivet af Orbis - "By & kultur" udgivet af Orbis

Bøger skrevet af Pernille Carstens

Der er otte tilgængelige udgivelser af Pernille Carstens hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Carstens' bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Carstens publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pernille Carstens' "Telipinu og vreden"

Hos Bog & idé er "Telipinu og vreden" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er forlaget Orbis , der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Veje og kultur" af Pernille Carstens

Det er muligt at købe Pernille Carstens' "Veje og kultur" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Orbis , der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Carstens