LegekædenPernille Bønløkke

Bøger skrevet af Pernille Bønløkke

Læs mere om Pernille Bønløkke
2 produkter
2 produkter
Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse
Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelseSophie Souid
149,95 DKK
Indbundet
(2)
Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse
Holly: Økuller, natløb og en lille hvid løgn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Holly: Økuller, natløb og en lille hvid løgnSophie Souid
128,95 DKK
Indbundet
(1)
Holly: Økuller, natløb og en lille hvid løgn

Mere om Pernille Bønløkke

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Pernille Bønløkke. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bønløkkes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Holly: Økuller, natløb og en mystisk ukulele" udgivet af Gads Børnebøger - "Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse" udgivet af Gads Børnebøger - "Vingummigoplen og røven i tasken" udgivet af Gads Børnebøger - "Le er en fe, Læs lydret 0" i serien "Læs lydret" udgivet af Alinea - "Le er en fe, Læs lydret 0" udgivet af Alinea - "En, to ... IS! Læs Lydret, 0" i serien "Læs lydret" udgivet af Alinea - "Noget om teknologi, Rødt niveau, 5 stk." udgivet af Alinea - "Noget om pigefodbold, Rødt niveau, 5 stk." udgivet af Alinea - "En, to ... IS! Læs Lydret, 0" udgivet af Alinea - "Noget om Hjernen, Gult niveau, 5 stk." udgivet af Alinea - "Noget om Ishockey, gult niveau." udgivet af Alinea

Pernille Bønløkkes bøger

Du kan bestille 11 bøger af Pernille Bønløkke her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Pernille Bønløkke kan købes i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bønløkke udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Holly: Økuller, natløb og en mystisk ukulele" af Pernille Bønløkke

"Holly: Økuller, natløb og en mystisk ukulele" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse" af Pernille Bønløkke

"Holly: Hviskeleg, bomber og en hundedyr misforståelse" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Børnebøger.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Bønløkke