LegekædenPernelle Laulund

Bøger skrevet af Pernelle Laulund

Læs mere om Pernelle Laulund
2 produkter
2 produkter
Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik
Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politikGitte Kjær-Westermann
149,95 DKK
Indbundet
(2)
Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik
En sommerdag i Mylderby
En sommerdag i MylderbyPernelle Laulund
129,95 DKK
Indbundet
(0)
En sommerdag i Mylderby

Mere om Pernelle Laulund

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Pernelle Laulund. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Laulund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik" udgivet af Gyldendal - "Kom så, Josefine" udgivet af Gyldendal - "Velkommen i børnehaven" udgivet af Gyldendal - "En sommerdag i Mylderby" udgivet af Gyldendal

Mere om Pernelle Laulunds bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Pernelle Laulund hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Laulund som indbundet. Bøgerne af Laulund er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik" af Pernelle Laulund

Hos Bog & idé er "Hvem bestemmer? En bog for børn om demokrati og politik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Pernelle Laulund "Kom så, Josefine"

Det er muligt at købe Pernelle Laulunds "Kom så, Josefine" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernelle Laulund