LegekædenPer Østergard

Bøger skrevet af Per Østergard

Læs mere om Per Østergard
8 produkter
8 produkter
Rosita
BOEGERTILSTAERKPRIS
RositaPer Østergaard
118,95 DKK
Hardback
(1)
Rosita
Benny
BOEGERTILSTAERKPRIS
BennyPer Østergaard
118,95 DKK
Hardback
Benny
Super Zaza og bussen
Super Zaza og bussenPer Østergard
99,95 DKK
Hardback
(1)
Super Zaza og bussen
Dykkeren
BOEGERTILSTAERKPRIS
DykkerenPer Østergaard
118,95 DKK
Hardback
Dykkeren
Super Zaza og føllet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Super Zaza og følletPer Østergard
118,95 DKK
Hardback
(1)
Super Zaza og føllet
Hvalen
BOEGERTILSTAERKPRIS
HvalenPer Østergaard
118,95 DKK
Hardback
Hvalen
Super Zaza og Rotten
Super Zaza og RottenPer Østergard
99,95 DKK
Hardback
(1)
Super Zaza og Rotten
Super Zaza og bøllen
Super Zaza og bøllenPer Østergard
99,95 DKK
Hardback
(1)
Super Zaza og bøllen

Mere om Per Østergard

Der findes flere forskellige bøger af Per Østergard til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Østergards nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Super Zaza og Rotten" i serien "Super Zaza 2" udgivet af Forlaget Elysion - "Super Zaza og føllet" i serien "Super Zaza 4" udgivet af Forlaget Elysion - "Super Zaza og bussen " i serien "Super Zaza 3" udgivet af Forlaget Elysion - "Super Zaza og bøllen" i serien "Super Zaza 1" udgivet af Forlaget Elysion - "Frede - hvalen" i serien "Frede" udgivet af Elysion - "Rosita" i serien "Frede" udgivet af Forlaget Elysion - "Frede - Benny" i serien "Frede" udgivet af Elysion - "Frede - dykkeren" i serien "Frede" udgivet af Elysion

Bøger af Per Østergard

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Per Østergard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Østergard som hardback. Østergard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Super Zaza og Rotten" af Per Østergard

Det er muligt at købe Per Østergards "Super Zaza og Rotten" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Super Zaza 2". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Elysion.

Per Østergard "Super Zaza og føllet"

"Super Zaza og føllet" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er en del af Østergards serie "Super Zaza 4". Det er Forlaget Elysion, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Østergard