LegekædenPécau

Bøger skrevet af Pécau

Læs mere om Pécau
0 produkter

Mere om Pécau

Der findes forskellige bøger fra Pécau til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du -s nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad nu hvis ... Fantasien tager magten" udgivet af Forlaget Zoom - "Hvad nu hvis ... Hvem myrdede præsidenten?" udgivet af Forlaget Zoom - "Digital Nation" udgivet af Arboris - "Hvad nu hvis ... Paris, Sovjetisk sektor" i serien "Hvad nu hvis ..." udgivet af Forlaget Zoom - "Hvad nu hvis ... Russerne på månen!" i serien "Hvad nu hvis ..." udgivet af Forlaget Zoom - "Zentak samlebind" i serien "Zentak" udgivet af Arboris - "Digital Nation" i serien "Zentak" udgivet af Arboris - "De blå krystaller" i serien "Zentak" udgivet af Arboris

Pécaus bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Pécau hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. -s bøger kommer i flere forskellige formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvad nu hvis ... Fantasien tager magten" af Pécau

Hos Bog & idé er "Hvad nu hvis ... Fantasien tager magten" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Zoom.

Pécau "Hvad nu hvis ... Hvem myrdede præsidenten?"

"Hvad nu hvis ... Hvem myrdede præsidenten?" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Zoom.
Detaljer
Fulde navn:
Pécau