LegekædenPatricia Toht

Bøger skrevet af Patricia Toht

Læs mere om Patricia Toht
3 produkter
3 produkter
En rigtig græskarmand
BOEGERTILSTAERKPRIS
En rigtig græskarmandPatricia Toht
307,06 DKK
Hardback
(0)
En rigtig græskarmand
En dag med dig
BOEGERTILSTAERKPRIS
En dag med digPatricia Toht
315,36 DKK
Hardback
(0)
En dag med dig
Et rigtigt juletræ
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et rigtigt juletræPatricia Toht
307,06 DKK
Hardback
(0)
Et rigtigt juletræ

Mere om Patricia Toht

Der findes flere bøger af Patricia Toht til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Tohts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En rigtig græskarmand" udgivet af Turbine - "Et rigtigt juletræ" udgivet af Turbine

Mere om Patricia Tohts bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Patricia Toht hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Toht som hardback. Bøgerne af Toht er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Turbine.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Patricia Tohts "En rigtig græskarmand"

Hos Bog & idé er "En rigtig græskarmand" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Patricia Toht "Et rigtigt juletræ"

"Et rigtigt juletræ" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Patricia Toht