LegekædenPascal Jousselin

Bøger skrevet af Pascal Jousselin

Læs mere om Pascal Jousselin
2 produkter
2 produkter
Overmand 1 - Med kappe og porre
Overmand 1 - Med kappe og porrePascal Jousselin
169,95 DKK
Indbundet
(3)
Overmand 1 - Med kappe og porre
Overmand 3 - Med oprejst pande
Overmand 3 - Med oprejst pandePascal Jousselin
179,95 DKK
Indbundet
(2)
Overmand 3 - Med oprejst pande

Mere om Pascal Jousselin

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Pascal Jousselin. På listen nedenfor har du de seneste af Jousselins bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overmand 2 - I springform" udgivet af Shadow Zone Media - "Overmand 1 - Med kappe og porre" i serien "Overmand" udgivet af Shadow Zone Media

Bøger af Pascal Jousselin

Du kan finde to bøger af Pascal Jousselin her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jousselin kommer blot som indbundet. Jousselins bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Shadow Zone Media.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Overmand 2 - I springform" af Pascal Jousselin

Hos Bog & idé er "Overmand 2 - I springform" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Shadow Zone Media.

"Overmand 1 - Med kappe og porre" af Pascal Jousselin

Hos Bog & idé er "Overmand 1 - Med kappe og porre" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Jousselins serie "Overmand". Det er Shadow Zone Media, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pascal Jousselin