LegekædenP. Christin

Bøger skrevet af P. Christin

Læs mere om P. Christin
3 produkter
3 produkter
Linda og Valentins galaktiske leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Linda og Valentins galaktiske leksikonP. Christin
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Linda og Valentins galaktiske leksikon
Linda og Valentin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Linda og ValentinP. Christin
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Linda og Valentin
Linda og Valentin: Erindringer fra fremtiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Linda og Valentin: Erindringer fra fremtidenP. Christin
141,06 DKK
Indbundet
(0)
Linda og Valentin: Erindringer fra fremtiden

Mere om P. Christin

Der er flere forskellige bøger skrevet af P. Christin på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Christins nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jagten" udgivet af Carlsen Comics - "Linda og Valentin – VALERIAN: De tusinde planeters imperium" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentin – VALERIAN: Skyggernes ambassadør " i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Lininil er forsvundet" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentin" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentin: Erindringer fra fremtiden" i serien "Linda og Valentin" udgivet af Cobolt - "Linda og Valentins galaktiske leksikon" i serien "Linda og Valentins samlede eventyr" udgivet af Cobolt - "Herskerens fugle" i serien "Linda og Valentin - Agenter i tid og rum" udgivet af Forlaget Carlsen

Bøger skrevet af P. Christin

P. Christin har otte bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe P. Christin bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Christin lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

P. Christins "Jagten"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra P. Christin. Det er Carlsen Comics, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Linda og Valentin – VALERIAN: De tusinde planeters imperium" af P. Christin

Det er muligt at købe P. Christins "Linda og Valentin – VALERIAN: De tusinde planeters imperium" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i Christins serie "Linda og Valentin". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cobolt.
Detaljer
Fulde navn:
P. Christin