LegekædenOscar K.

Bøger skrevet af Oscar K.

3 produkter
3 produkter
De 3
De 3Oscar K.
349,95 DKK
Indbundet
(2)
De 3
Googol
GoogolJ.L. Badal
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Googol
Ny finsk tango
Ny finsk tangoOscar K.
249,95 DKK
Indbundet
(3)
Ny finsk tango

Mere om Oscar K.

Der er en del bøger fra Oscar K. online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra K..
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ars Moriendi" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "De tre. Da Røvlund købte en enarmet tyveknægt i Den Blå Avis og Simba fik vand i hovedet" udgivet af Dansklærerforeningen - "De tre. Da Røvlund ønskede sig en negerdreng, men fik en lille autist til halv pris" udgivet af Dansklærerforeningen - "De tre. Da Carlo blev bidt over af en stor, stor hund" udgivet af Dansklærerforeningen - "M" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Af Olafur Kjartanssons optegnelser om den skjulte skrift" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Efterskrift - en autobiografi fortalt i 3. person" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Lighuset i Breslau" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "De 3" udgivet af Jensen & Dalgaard - "De tre. Da Simba og Carlo fandt en killing på vejen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Benni Båt" udgivet af Dansklærerforeningen - "Mikkel og de andre i Spanien" udgivet af Hovedland - "Mikkel og de andre i Spanien" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mikkel og Anika - Den sjette Mikkelbog" udgivet af Audioteket - "Mikkel - Du er på - Den femte Mikkel-bog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mikkel ved grænsen - Den tredje Mikkelbog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mikkel & Co. - Den anden Mikkelbog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mikkel - Den første Mikkelbog" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Københavnerfortolkningen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Viae Deus audet scire - veje Gud tør kende eller Den melankolske reformator" udgivet af Jensen & Dalgaard - "De syltede børn" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Ny finsk tango" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Bærbar dansk litteraturs historie" udgivet af Dansklærerforeningen - "Einstein danser tango" i serien "Dingo. Einstein¤Dingo. Gul" udgivet af Gyldendal - "Einstein" i serien "Dingo. Einstein¤Dingo. Gul" udgivet af Gyldendal - "Einstein og Villy sælger huse" i serien "Dingo. Einstein¤Dingo. Gul" udgivet af Gyldendal - "Den rejsende" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Niels Oles far hænger ikke på træerne" i serien "Dingo. Forbudt for børn" udgivet af Gyldendal - "Hugo og Holger på koloni" i serien "Dingo. Grøn" udgivet af Gyldendal - "Hugo og Holger og den afskyelige snemand" i serien "Dingo. Grøn" udgivet af Gyldendal - "Lille håndbog for elefantelskere" udgivet af Høst og Søn - "Københavnerfortolkningen" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Den usynlige dreng" i serien "Dingo. Forbudt for børn" udgivet af Gyldendal - "Don Erudito og bøgerne" i serien "Illustreret verdenslitteratur" udgivet af Dansklærerforeningen - "Dinosaurerne kommer!" i serien "Dingo. Forbudt for børn" udgivet af Gyldendal - "Kina og den hvide abe" i serien "Dingo. Forbudt for børn" udgivet af Gyldendal - "Bugtaleren" i serien "Dingo. Forbudt for børn" udgivet af Gyldendal - "Biblia pauperum nova" udgivet af Alfa - "Farvel, Skot" i serien "Dingo. Gul¤Dingo. Skot" udgivet af Gyldendal - "Skot og børneværnet" i serien "Dingo. Gul¤Dingo. Skrot" udgivet af Gyldendal
Og andre bøger fra Oscar K. som også tilbydes her hos Bog & idé.

Mere om Oscar K.s bøger

Her hos Bog & idé kan du bestille mange bøger af Oscar K.. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Oscar K. bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra K. udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Oscar K.s "Ars Moriendi"

Det er muligt at købe Oscar K.s "Ars Moriendi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"De tre. Da Røvlund købte en enarmet tyveknægt i Den Blå Avis og Simba fik vand i hovedet" af Oscar K.

Det er muligt at købe Oscar K.s "De tre. Da Røvlund købte en enarmet tyveknægt i Den Blå Avis og Simba fik vand i hovedet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Oscar K.