LegekædenOmar S. Khawaja

Bøger skrevet af Omar S. Khawaja

Læs mere om Omar S. Khawaja
4 produkter
4 produkter
Ilyas & And leder efter Allah
Ilyas & And leder efter AllahOmar S. Khawaja
169,95 DKK
Hardback
(1)
Ilyas & And leder efter Allah
Ilyas & And - og den fantastiske højtid Eid al-Fitr
Ilyas & And - og den fantastiske højtid Eid al-FitrOmar S. Khawaja
169,95 DKK
Hardback
(0)
Ilyas & And - og den fantastiske højtid Eid al-Fitr
Ilyas & And - et zakat eventyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ilyas & And - et zakat eventyrOmar S. Khawaja
141,06 DKK
Hardback
(0)
Ilyas & And - et zakat eventyr
Ilyas & And - Ramadan Glæde
Ilyas & And - Ramadan GlædeOmar S. Khawaja
169,95 DKK
Hardback
(1)
Ilyas & And - Ramadan Glæde

Mere om Omar S. Khawaja

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Omar S. Khawaja. På listen nedenfor ser du Khawajas nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ilyas & And leder efter Allah" udgivet af Vision Books ApS - "Ilyas & And - Ramadan Glæde" udgivet af Vision Books ApS

Bøger af Omar S. Khawaja

Du kan købe to bøger af Omar S. Khawaja her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Khawajas bøger kommer kun som hardback. Bøgerne af Khawaja er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Vision Books ApS.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ilyas & And leder efter Allah" af Omar S. Khawaja

Det er muligt at købe Omar S. Khawajas "Ilyas & And leder efter Allah" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vision Books ApS.

"Ilyas & And - Ramadan Glæde" af Omar S. Khawaja

Hos Bog & idé er "Ilyas & And - Ramadan Glæde" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vision Books ApS.
Detaljer
Fulde navn:
Omar S. Khawaja